Havets guld


Jag har länge inte funderat på mitt hjärta och blodkärlssystem. Jag borde ha gjort det tidigare. Släkthistoriken visar på flera hjärt- och kärlsjukdomar, och högt blodtryck. Men, jag har alltid haft lågt blodtryck och alltid rört på mig (till olika grad måste erkännas). 

Men, med min mer och mer veganska kosthållning ville jag mäta fettsyrabalansen i blodet. Flera varnade mig för att jag kunde få olika brister av att äta veganskt. Just därför kompletterar jag min kosthållning med kosttillskott som Forever Artic Sea, som har den högsta kvalitetsstämpeln på internationell nivå och inehåller inga tungmetaller. 

Mitt resultat var fantastiskt och jag kan så varmt rekommendera dig den här kosthållningen med tillskottet. Ta hand om ditt hjärta.    


PÅ stenåldern hade vi en fettsyra balans på 1:1. Snittet i Europa idag är 15:1 och 17:1 i USA. Detta beror på kosten vi äter idag. Förädlig av odling och processad mat gör att näringen minskat dramatiskt i maten. Det är ett ämne jag kan skriva om i ett annat inlägg. Myndigheters rekommendationer säger att vi bör ligga mellan 4:1 och 2:1 för en hälsosam balans. 

Det här tillskottet äter jag: Artic Forever Sea

Pris: 314 kr (120 kapslar) 

 


aky@lyka.eu © Anna-Karin Yngström 2013